Oregon vastgelegd met een drone

Oregon vastgelegd met een drone

Fokelien Broekstra 245
De Amerikaanse staat Oregon heeft een prachtig natuurlandschap. De rivieren die door het gebied lopen hebben een grote natuurrijke omgeving met watervallen, gebergten en bossen. Filmer Michael Shainblum ging daarom bezig met het produceren van een prachtige drone film.

Drone

Filmmaker Michael Shainblum maakte met de DJI Phantom 3 en 4, prachtige beelden van het ruige landschap. Doormiddel van 4K-beelden wordt de omgeving prachtig uitgelicht. De beelden zijn indrukwekkend om naar te kijken. Leuk om te weten is dat Michael pas een jaar bezig is met het filmen met zijn drone. Wij vinden de beelden goed gelukt. Rustig ingevlogen en goed gestabiliseerd.

Oregon

Oregon is een Amerikaanse staat. De staat is gelegen aan de Grote Oceaan, in het noorden grenst het aan Washington, in het zuiden ligt Californië. De Columbia River en de Snake River vormen een groot deel van de grens in het noorden en oosten van de staat. Van noord naar zuid lopen de Pacific Coast Range en de Cascade Range, een bergketen waarvan het hoogste punt, 3426 meter, de top van de stratovulkaan Mount Hood is. Ten westen van de stratovulkaan valt veel regen, het zuidoosten van de staat is droger en een stuk vlakker.

Wat vind jij van de drone-beelden? 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien