Optimale bescherming met de hippe camerabanden van Osiris & Co.

Optimale bescherming met de hippe camerabanden van Osiris & Co.

Senta Bemelman 907
Door een nekriem voorkom je in de meeste gevallen dat je waardevolle camera valt. Het enige nadeel is dat deze band je beperkt in de bewegingsvrijheid. Osiris & Co. komt nu met een handige en hippe cameraband waar je moeiteloos mee fotografeert.

Deze cameraband bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel is een koord, dat je aan de camera bevestigt. Het tweede deel is een armband. Het werkt simpel: wil je een foto maken? Klik dan het koord aan je armband. Wanneer je klaar bent, of een pauze neemt, dan klik je de armband weer los. Wat dit systeem zo leuk maakt, is dat je de armband gewoon als accessoire draagt als je niet fotografeert.


Foto's © Osiris & Co. 

Stevig

De camerabanden zijn handgemaakt en erg sterk. Deze bestaan namelijk uit dezelfde stof als parachutekoorden die door het Amerikaanse leger gebruikt worden. De clips zijn ook kleine krachtpatsers, die kunnen tot 40 keer het gewicht van een standaard camera houden. Het systeem werkt op vrijwel alle camera's en is verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Ze kosten rond de 45 euro.

Bekijk de camerabanden op de website van Osiris & Co.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta