Op reis met een Gandalf kostuum

Op reis met een Gandalf kostuum

Fokelien Broekstra 314
Iedereen die een beetje geïnteresseerd is in reizen wil Nieuw-Zeeland weleens bezoeken. Fotograaf Akhil Suhas ging zes maanden op reis door Nieuw-Zeeland en nam voor de grap een Gandalf kostuum mee.

Terugkerend onderwerp

Het Gandalf Kostuum ging als grap mee, maar kwam uiteindelijk best goed van pas. Akhil Suhas kon het pak gebruiken als terugkerend element in zijn foto’s. Het pak kwam hierdoor goed van pas. Gewapend met een camera en het kostuum heeft de fotograaf z’n 15.000 kilometer afgelegd om de mooiste locaties in Nieuw-Zeeland te bezoeken.

Hobbit en landschap

Nieuw-Zeeland staat bekend om de Hobbit trilogieën die in het land zijn opgenomen en de ongerepte natuur met de prachtige landschappen. Daarom liet de fotograaf Gandalf terugkeren in de prachtige landschappen.

Geen zelfportretten

Akhil staat niet zelf op de foto’s. Hij kwam erachter dat een zelfportret lastiger is om te maken dan dat dit er van te voren uit ziet. Daarom besloot hij onderweg mensen te vragen om in zijn pak te poseren. Wij vinden dit best een goed idee, hierdoor krijg je eerder contact met de lokale bevolking.

Meer werk van Akhil Suhas is terug te vinden op zijn Instagram en Facebookpagina.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien