Ontdek de toekomst van film en video met Canon

Ontdek de toekomst van film en video met Canon

Redactie 2400
De filmfunctie is niet meer weg te denken uit de mogelijkheden van de digitale camera. Met onze smartphones en tablet kunnen we niet alleen altijd en overal foto’s bekijken, maar ook honderdduizenden filmpjes zijn op ieder moment binnen handbereik. De ontwikkelingen in de wereld van film en video gaan razendsnel, en Canon laat je graag zien wat dit voor jou kan betekenen.

Advertorial

Met de Canon Cinema EOS camera’s ontdek je ongekende creatieve mogelijkheden voor film. Canon blijft innoveren in de wereld van fotografie én video, en deze innovatie komt tot uiting in haar nieuwste camera’s. Van de unieke XC10 tot de robuuste en professionele EOS C300 Mark II, je beleeft op vrijdag 6 november 4K video en de nieuwste innovaties op de Canon Cinema demodag bij CameraTools in Apeldoorn!

Of je nu af en toe filmt met je EOS 5D Mark III of complete professionele videoproducties maakt met een EOS Cinema camera, Canon biedt je de mogelijkheid om altijd goed voor de dag te komen met betrouwbare camera’s en (cinema-)objectieven en films van geweldige kwaliteit. Canon heeft uitstekende camera’s voor videoliefhebbers, creatievelingen en professionals, die je allemaal aan de tand kunt voelen tijdens de speciale demodag.

Kom ook naar de Canon Cinema Demodag

Op vrijdag 6 november zal Canon groots uitpakken om jou wegwijs te maken in de wereld van filmen en komt professioneel videograaf Alain Baars een exclusieve uitleg geven over de nieuwste EOS Cinema camera’s en de kracht van film. Het absolute topmodel, de Canon EOS C300 Mark II, zal op deze dag natuurlijk ook aanwezig zijn! Veel van deze krachtige Canon camera’s zijn exclusief verkrijgbaar bij Pro Dealers, waar CameraTools in Apeldoorn natuurlijk ook bij hoort.

CameraTools is al jaren Canon Pro Partner, waardoor je voor alle topproducten van Canon en vragen over het gebruik van je EOS camera en objectieven terecht kunt in de compleet vernieuwde showroom in Apeldoorn of bij onze online klantenservice. Met actuele kennis van zaken en de nieuwste producten kun je, onder het genot van een lekkere kop koffie, je compleet onder laten dompelen in jouw passie, de wereld van foto en video! Op deze vrijdag kun je natuurlijk ook profiteren van verschillende exclusieve acties in onze showroom, zodat je voordelig nog meer uit je volgende filmproject kunt halen!

Je bent de gehele dag, van 10:00 tot 17:00, van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de Canon Cinema demodag bij CameraTools, aan de Paramariboweg 41 in Apeldoorn. Toegang voor deze dag is helemaal gratis! Kijk voor meer informatie op www.cameratools.nl.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie