Olympus Photography Playground Atelier in Amsterdam

Redactie 2751
Tot en met 13 juli kun je in amsterdam het Olympus OM-D Photography Playground Atelier in Amsterdam bezoeken: duizend vierkante meter vol interactieve kunstwerken, die je zelf kunt fotograferen met de nieuwe Olympus OM-D E-M10. Toegang is gratis en de camera wordt kosteloos uitgeleend aan alle bezoekers.

In 2013 werd in Berlijn voor het eerst de Olympus Photography Playground georganiseerd. Meer dan 27.000 bezoekers maakten de reis door de interactieve wereld van kunst en fotografie. De onwerkelijke wereld vol kleuren en interactieve kunstwerken komt nu ook naar Amsterdam. Je wordt hier geïnspireerd om niet alleen toe te kijken, maar om zelf deel te worden van de kunst. Bij de ingang kun je een Olympus OM-D E-M10 oppikken, zodat je met de camera aan de slag kunt op de Playground. Toegang is gratis en de E-M10 wordt kosteloos uitgeleend. Het geheugenkaartje mag je na afloop houden, zodat je de gemaakte foto’s mee naar huis kunt nemen!

Maser & Infinity Island

Maak spectaculaire foto’s

De ruimte van duizend vierkante meter is gevuld met opstellingen van internationale kunstenaars waar je creatieve foto’s van kunt maken. In iedere ruimte is een Olympus-expert aanwezig die je tips geeft hoe je spectaculaire foto’s kunt maken. Overdag kun je het Olympus OM-D Photography Playground Atelier ontdekken, daarnaast zal de locatie het decor zijn van diverse workshops, bijeenkomsten en exclusieve avonden.

Meld je aan voor de exclusieve workshops met topfotograaf Brendan de Clercq!

Tijdens het Olympus OM-D Photography Playground Atelier organiseren wij in samenwerking met Olympus een aantal exclusieve workshops met topfotograaf Brendan de Clercq. Meld je snel aan, want vol is vol!

  • Data: 21 juni (portretfotografie), 27 juni (studiobelichting)
  • Tijd: 12.00 tot 15.00
  • Locatie: Spuistraat 172, Amsterdam
  • Inclusief: lunch & drankje & toegang tot de Olympus Playground
  • Docent: Brendan de Clercq
  • Vol = Vol
  • Prijs: € 30,-

Klik hier om je aan te melden >

Workshop

Wayne Horse - Riders On The Storm

Een absoluut hoogtepunt van het Olympus OM-D Photography Playground Atelier is de opstelling van kunstenaar Wayne Horse. Deze Duitse kunstenaar die inmiddels zelf in Amsterdam woont kenmerkt zich door zijn geheel eigen, en vaak ironische, kijk op de samenleving. In zijn kunstwerken probeert hij open situaties te schetsen in plaats van gesloten verhalen. Humor en speelsheid staan hierbij centraal. In Amsterdam zal zijn 'Riders On The Storm' bezoekers verrassen en een wervelende interactie bieden.

Stills & Strokes - Lightpainting Box

Zedz

De in Nederland beruchte grafittiartiest  en grafisch ontwerper Zedz staat bekend om zijn unieke meerdimensionale invulling van ruimtes. Het Olympus OM-D Photography Playground Atelier zal het decor van zijn nieuwste ontwerp genaamd 'enter' waarin alle dimensies van de kunst kunnen worden ontdekt en vastgelegd.

Meer activiteiten

Overdag kun je het Olympus OM-D Photography Playground Atelier ontdekken. Daarnaast zal deze unieke locatie het decor zijn van diverse workshops, bijeenkomsten en exclusieve avonden. Buiten deze evenementen verzorgt Olympus in samenwerking met partners en onder de professionele begeleiding van haar Ambassadeurs fotografieworkshops rondom verschillende themas. Het volledige programma van  alle (avond)activiteiten en informatie over inschrijven vind je op: www.olympus.nl/omd.

12 juni t/m 13 juli, dagelijks van 11 tot 19 uur

Het interactieve Atelier aan de Spuistraat 172 , Amsterdam, is dagelijks geopend van 11 uur tot 19 uur. Toegang is gratis.

Olympus Photography Playground Atelier in Amsterdam

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie