Olympus Zomerpromotie

Olympus geeft korting op lenzen en inruilbonus bij OM-D-camera's

Julian 2169
Heb je een Olympus-camera en wil je je lenzenverzameling uitbreiden? Dan is dit het juiste moment. Olympus organiseert een zomerpromotie en geeft tot 150 euro korting op vier geselecteerde lenzen. Voor wie nog geen systeemcamera heeft, komt Olympus met een interessante inruilactie.

Gebruikers van Olympus OM-D en PEN-camera's kunnen hun lenzencollectie tijdens de actieperiode van 12 mei tot en met 30 augustus 2015 uitbreiden met aantrekkelijke kortingen. Olympus geeft geld terug na aanschaf van vier geselecteerde lenzen.

Na aanschaf van een geselecteerde lens vul je het actieformulier in op de speciale website. Je krijgt het geld vervolgens teruggestort op je rekening. Alle informatie over de actie vind je hier: www.olympus.eu/summerspecial

Geselecteerde lenzen

Olympus geeft tijdens de actieperiode korting op de volgende vier lenzen:

 • Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm f/1.8 - 50 euro bonus
  Deze lichtsterke lens heeft een prachtige metalen afwerking en snelle autofocus. De 45mm f/1.8 is ideaal voor portretten met oogstrelende contrasten en fraaie achtergrondonscherpte.
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II - 125 euro bonus
  Ondanks zijn kleine gewicht en geringe afmetingen biedt dit zoomobjectief een enorm bereik, gelijk aan 150-600mm op een kleinbeeldcamera.
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5.6 - 150 euro bonus
  Deze supercompacte ultragroothoek weegt slechts 155 gram en is nog geen vijf centimeter lang. De kortste scherpstelafstand bedraagt 25 centimeter.
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 14-150mm f/4-5.6 II - 150 euro bonus
 • Met deze allrounder hoef je nooit meer van lens te wisselen. Deze compacte zoomlens beschikt over 10,7x optische zoom. Ideaal voor op reis.

Olympus zomerpromotie

Korting bij inruil van je oude camera

Wil je een OM-D-systeemcamera aanschaffen, dan heeft Olympus tijdens de actieperiode een interessante inruilactie. Lever je oude camera in bij een van de deelnemende dealers en je krijgt honderd euro korting op de Olympus OM-D E-M10. Kies je voor het topmodel, de OM-D E-M1, dan krijg je tweehonderd euro korting en een gratis HLD-7 Battery Grip.

Kijk voor de deelnemende dealers en de voorwaarden op de actiepagina van Olympus.

Olympus zomerpromotie inruilactie

Zes maanden extra garantie

Bezitters van een Olympus-camera hebben nu de mogelijkheid om de garantie gratis met zes maanden te verlengen. Om hiervoor in aanmerking te komen vul je het registratieformulier in via deze link. De extra garantie komt bovenop de wettelijke garantietermijn.