Officiële foto president Trump geanalyseerd

Officiële foto president Trump geanalyseerd door Jared Polin

Fokelien Broekstra 745
Het is inmiddels iets meer dan een week geleden dat het Witte Huis de officiële presidentiële foto van Donald Trump in de openbaarheid bracht. De reacties waren niet overweldigend. Jared Polin van FroKnowsPhoto analyseert in dit filmpje Trump zijn eerste officiële presidentiële foto.

Geen politiek

Jared Polin wil in zijn filmpje alleen zijn fotografische kennis en mening over de foto uitspreken. Hij wil de politiek buiten de foto houden. Hij kijkt niet alleen naar het portret van Trump, hij begint zijn verhaal met de presidentiële portretten van George W.Bush en Obama.

 

Samengesteld

Volgens Jared Polin is de foto niet afkomstig uit een foto, maar is het een samengestelde foto. Dit kan ook wel kloppen. Maak maar eens een foto met een diafragma van f/2.8, als jij z’n foto hebt gemaakt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je achtergrond veel waziger is. Daarnaast heb je overdag geen ISO 640 nodig.

Jared Polin

Misschien zegt de naam: Jared Polin je niet zo veel. Maar waarschijnlijk ken je Fro Knows Photo wel. De professionele fotograaf heeft een zeer bekend YouTube-kanaal voor fotografen. Hij analyseert regelmatig foto’s, recenseert nieuwe fotomaterialen en geeft verschillende lessen fotografie. Het is de moeite waard om zijn YouTube-kanaal eens te bekijken!

Wat vind jij van de foto van Trump?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien