Obama in de maling genomen door Witte Huis fotograaf

Obama in de maling genomen door Witte Huis fotograaf Pete Souza

Fokelien Broekstra 329
Obama is inmiddels aan het genieten van de laatste dagen van zijn presidentschap. Pete Souza de vaste Witte Huis fotograaf had daarom al een uitstekend plan bedacht om een laatste grap uit te halen, zodat Obama deze dagen nooit meer zou gaan vergeten.

Grap

Ook in het Witte Huis blijven de naderende feestdagen niet onopgemerkt. Rondom de werkplek van Obama staan vier levensgrote sneeuwpoppen. Het personeel van Obama wilde samen met fotograaf Pete Souza nog een keer een grap met de president uithalen. De sneeuwpoppen kwamen daarbij goed van pas. Dagelijks werden de sneeuwpoppen die zijn werkkamer omringen een stukje dichterbij geplaatst, totdat ze via alle ramen naar binnen aan het gluren waren. Het personeel was benieuwd hoe lang het ging duren voor Obama het zou opmerken.

 

Waiting for some snow.

Een foto die is geplaatst door Pete Souza (@petesouza) op

Zwaar

De sneeuwpoppen waren te zwaar om alleen te kunnen verplaatsten. Er waren daarom meerdere mankrachten nodig om ze iedere dag een stapje dichterbij te plaatsen. Het doel was dat er in de laatste dagen altijd iemand bij Obama aan het naar binnen gluren was.

Reactie

Obama houdt zelf ook wel van een grapje. Hij kon de grap van de fotograaf en zijn personeel daarom ook wel waarderen. Hij ging samen met de sneeuwpop op de foto. De foto deelde Pete Souze op zijn Instagram.
 

 

Another snowman from yesterday. Yes he enjoyed the prank. See previous post for the backstory.

Een foto die is geplaatst door Pete Souza (@petesouza) op

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien