Nu in de kiosk: digifoto Starter 4.2014

Nu in de kiosk: digifoto Starter 4.2014

Marina Smits 2826
Fotograferen in de winter, het bijzondere fotoproject ‘Upside Down’ en interviews met fotografen. Het komt allemaal aan bod in de nieuwe digifoto Starter. Ook zijn er weer verschillende basiscursussen, zoals: interieurfotografie en het fotograferen van de Melkweg. De nieuwe editie van digifoto Starter ligt nu in de winkel!

Basiscursus: Interieurfotografie

Een interieur fotograferen is niet makkelijk. Meestal heb je te maken met kleine ruimtes. Bianca van Westerhuis en Patrick Fontijn leggen uit hoe je een interieur fotografeert en geven tips.

Tips voor het maken van winterfoto’s

De sneeuw laat nog even op zich wachten, maar dat wil niet zeggen dat er geen winterfoto’s gemaakt kunnen worden. Een zonsopkomst of zonsondergang kan ook heel mooi zijn. Bekijk de tips in het magazine.

Basiscursus: Hoe fotografeer je de Melkweg?

Iedereen is wel eens een foto tegengekomen van de Melkweg, maar hoe fotografeer je zoiets als je het zelf amper kunt zien met het blote oog? Wij leggen het stap voor stap uit.

Koopgids: Jaaroverzicht

In de koopgids vind je een selectie van camera’s, objectieven en accessoires. Onder andere de Fujifilm x30 die een award ‘goud’ heeft gekregen en de Tamron SP 90mm F2.8 DI VC USD 1:1 Macro die ook goed uit te test kwam.

Staat je computer vol met foto’s en wordt hij er trager van. Dan is één van de twee opslagapparaten in de koopgids misschien iets voor jou.

Lezersfoto’s, fotowedstrijden en winnaars

Naast bovenstaande onderwerpen staan er in deze editie weer een aantal lezersfoto’s en vertelt winnaar van onze fotowedstrijd, Bert Peerboom, het verhaal achter zijn winnende foto. Heb je genoeg informatie opgedaan in onze basiscursus Winterfotografie. Ga dan zelf aan de slag en doe mee aan onze nieuwe fotowedstrijd die in het teken staat van de wintersfeer. Dit en nog veel meer lees je in digifoto Starter 4.2014. De editie is nu te koop in de kiosk voor 5,95 euro. Ontvang je het magazine liever thuis? Neem dan een abonnement. Voor 21,50 euro krijg je vier edities thuisgestuurd!