Nu in de kiosk: digifoto Starter 3.2013

Nu in de kiosk: digifoto Starter 3.2013

Julian 2912
Terug van vakantie? In digifoto Starter 3.2013 laten we je zien hoe je de berg vakantiefoto's selecteert, bewerkt en beheert. Daarnaast lees je in deze editie over natuurfotografie in eigen land, krijg je tips voor sportfotografie en geven we je koopadvies.

Voor iedere editie van digifoto Starter testen we de nieuwste camera's, objectieven en accessoires. In digifoto Starter 3.2013 lees je wat wij van de Pentax K-500 spiegelreflexcamera vinden. Ook hebben we de Canon 11-22mm ultragroothoek voor de EOS M getest en laten we je zien wat er mogelijk is met een fisheye-objectief, aan de hand van de Samyang 7.5mm f/3.5 voor compacte systeemcamera's.

Aan de slag met je vakantiefoto's

De vakantieperiode zit erop. Grote kans dat je veel foto's hebt gemaakt. In deze editie laten we je zien hoe je die enorme berg foto's het beste kunt selecteren en bewerken om de mooiste resultaten vervolgens te presenteren. Ook dagen we je uit om je allermooiste vakantiefoto in te sturen voor onze fotowedstrijd. We zijn benieuwd!

Basiscursus: Natuurfotografie in eigen land

Dat je voor mooie natuurfoto's niet ver van huis hoeft te gaan, laat natuurfotograaf Edwin Giesbers je in deze editie zien. Hij neemt je in zijn artikel mee op pad naar fraaie locaties in Nederland en België en geeft tips hoe je daar zelf aan de slag kunt gaan. Ook rondom dit thema hebben we een fotowedstrijd georganiseerd waarin mooie prijzen te winnen zijn.

Sportfotografie

Olaf Kraak is al jaren professioneel sportfotograaf. We interviewen hem om de kneepjes over het vak te weten te komen. Daarnaast geeft hij je praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Of je nou met een eenvoudige compactcamera of met een geavanceerde spiegelreflex fotografeert, de tips van deze experts helpen je verder.

Koopadvies: spiegelreflex voor minder dan 500 euro

Ga je serieus aan de slag met fotografie, dan is een spiegelreflexcamera een goede keuze. Zo'n camera hoeft niet peperduur te zijn. Vanaf zo'n 320 euro koop je al een spiegelreflex mét kitlens. In deze editie zetten we alle camera's onder de 500 euro op een rij en laten we je zien wat je in huis haalt met de diverse toestellen.

En nog veel meer...

In digifoto Starter 3.2013 volgen we daarnaast de 365-dagenprojecten van een aantal fotografen. Ook komt in deze editie het werk van verschillende lezers aan bod en vertelt de winnaar van onze fotowedstrijd 'Zonsondergang' over zijn winnende foto.

Nu in de kiosk

Vanaf nu is digifoto Starter 3.2013 te koop in de kiosk. Een losse editie kost 5,95 euro. Wil je digifoto Starter thuis ontvangen? Neem dan een abonnement; voor 21,50 euro krijg je vier edities thuisgestuurd!

digifoto Starter 3.2013

Lezersonderzoek

Heb je deze editie – of een van de vorige uitgaven – al gelezen? Wij horen graag wat je van digifoto Starter vindt. Je kunt je mening geven in ons lezersonderzoek. Daarmee maak je bovendien kans op leuke prijzen!

afbeelding van Ronald Bakker

weer een heel interessant nummer. Vooral dit artikel over de natuurfotografie dicht bij huis waar ik weer veel inspiratie uit haal,
ik raak alleen een beetje in de war van de nummering. vorig jaar hadden jullie toch ook de nummers 1 t/m 4 en nu al nummer 3. starten jullie elk jaar opnieuw?
Ga wel zo door met het maken van dit blad.

afbeelding van Julian

Bedankt voor de complimenten, goed om te horen!

Ieder jaar hebben we vier edities. Die nummeren we 1 t/m 4 per jaar inderdaad.