Nu in de kiosk: digifoto Starter 2.2013

Nu in de kiosk: digifoto Starter 2.2013

Julian 2362
Met digifoto Starter 2.2013 ga je voorbereid je vakantiebestemming tegemoet. We leren je de zonsondergangen prachtig op de foto te zetten, we leggen uit hoe je gebouwen mooi vastlegt en ook al ga je alleen met je smartphone op vakantie, wij zorgen ervoor dat je met de beste platen thuiskomt!

In iedere editie van digifoto Starter lees je tests van de nieuwste camera's, objectieven en accessoires. Zo vind je in deze editie een test van de Canon EOS 100D ('s werelds kleinste spiegelreflexcamera), de Samsung NX300 en de supersnelle Casio EX-ZR700.

Basiscursus Zonsondergang fotograferen

De zonsondergang, het is een van de meest gefotografeerde onderwerpen. Maar hoe zorg je dat jouw plaat boven die van de rest uitsteekt? Dat leggen we in heldere stappen uit in een basiscursus met duidelijke voorbeelden, tips en trucs. Heb je wat opgestoken? Dan kun je dat meteen laten zien in onze fotowedstrijd!

Zonsondergang

Basiscursus Gebouwen fotograferen

Maak je een stedentrip, of ga je op pad in eigen land? Het bekijken van architectuur, klassiek of modern, is vaak een belangrijk onderdeel van een bezoekje aan een stad. In deze basiscursus laten we zien hoe je gebouwen het mooiste fotografeert en welke hulpmiddelen je daar bij kunnen helpen.

Basiscursus Concertfotografie

Fotograferen bij een concert of optreden is niet eenvoudig. Je hebt te maken met moeilijke lichtomstandigheden en mag je ├╝berhaupt je (grote) camera meenemen? In deze basiscursus bespreken we alle zaken die komen kijken bij het fotograferen. Ook interviewen we een ervaren concertfotograaf en laten we veel mooie foto's zien om de lezer te inspireren.

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Neem jij al je apparatuur mee op reis, of laat je liefst zoveel mogelijk thuis? We vragen het aan onze lezers en we geven tips voor accessoires die je wat ons betreft niet mag vergeten op je vakantie.

Betere foto's maken met je telefoon

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een camera op zijn telefoon. Er wordt lustig op los geklikt het met mobieltje. Maar de telefooncamera heeft ook zo zijn beperkingen. We leggen uit hoe je deze omzeilt en toch mooie foto's maakt met je smartphone.

Smartphone

Hippe cameratassen

Je fotoapparatuur wil je natuurlijk veilig vervoeren. Maar moet dat in een saaie tas? Nee! Er zijn tal van 'hippe' cameratassen. Wij maken een selectie van diverse soorten en maten en letten daarbij speciaal op het uiterlijk.

Inspirerende interviews en lezersfoto's

Naast bovenstaande onderwerpen bevat digifoto Starter diverse inspirerende interviews met fotografen en laten we onze lezers aan het woord over foto's die ingestuurd zijn naar de lezersgallery op onze website.

Dat en nog veel meer...

Dit en nog veel meer lees je in digifoto Starter 2.2013. Je vind 'm nu in de kiosk! Wil je digifoto Starter thuis ontvangen? Neem dan een abonnement. Voor 21,50 euro krijg je vier edities thuisgestuurd!

digifoto Starter 2.2013