Nikon kondigt KeyMission 80 en 170 aan

Nikon kondigt KeyMission 80 en 170 aan

Fokelien Broekstra 813
Nikon introduceert tijdens de Photokina in Keulen de KeyMission 80 en 170 camera’s. Deze actiecamera’s zijn ontworpen om jouw dagelijkse avontuur in 4K UHD vast te leggen.

De twee nieuwe actiecamera’s behoren tot dezelfde serie als de KeyMission 360. Bij alle modelen draait het om de Ultra High Definition 4K beelden. De camera’s zijn direct te verbinden met je smartphone door de SnapBridge app voor de KeyMission 80 en de SnapBridge 360/170 app voor de overige modellen.

KeyMission 170

Met de KeyMission 170 film je makkelijk in groothoeken 4K-video’s. Het apparaatje beschikt over een elektronische VR-functie en heeft een body die waterproof is tot maximaal 33-FT, hij kan tegen een val van een hoogte van maximaal twee meter en kan gebruikt worden op plekken waar het tot -10 graden is. Ook vuil en stof wordt geweerd. Je kan kiezen uit verschillende standen, waaronder de Add Slow Motion, Movie + Photo, Superlapse Movie, Loop Recording en Timelapse Movie.

KeyMission 80

De KeyMission maakt het mogelijk om gemakkelijk vanuit de hand te filmen. De actiecamera is waterproof tot op 3.4-ft, hij kan tegen een val van maximaal 1,5 meter en is te gebruiken tot een minimum temperatuur van -10 graden. In deze camera heb je een speciale optie die geschikt is voor selfies.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien