Nikon J1: testfoto's en video's

Nikon J1: testfoto's en -video's

jesse kraal 1657
In digifoto Starter 1.2012 hebben we de Nikon J1 onder de loep genomen, waarmee we natuurlijk testfoto's en -video's hebben gemaakt. Een selectie van dat materiaal kun je nu op de website bekijken.

Eind 2011 kwam Nikon met de J1 en de V1, waarbij de J1 het zonder de elektronische zoeker van de V1 moet doen. Wel is de Nikon J1 daardoor lichter, compacter en goedkoper. We waren destijds bij de introductie en maakten toen een video over beide toestellen. Verder vindt je hieronder testfoto's en -video's.

Foto's

Nikon heeft de J1 (en de V1) uitgerust met een 1-inchsensor met 10 megapixels. Een deel van de testfoto's die we met de toestellen maakten, vindt je hieronder. Via 'download', rechtsonder de afbeeldingen, kun je de foto's in maximale resolutie downloaden.

Video's

De Nikon J1 kan in full hd filmen, maar ook in slow-motion, met 400 of 1200 beelden per seconde. Van beide vind je hieronder een voorbeeld.

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse