50 euro korting op Nikon 1-camera's

Nikon geeft vijfitig euro terug bij aanschaf Nikon 1-kit

Julian 2211
Nikon gaat de zomer in met speciale 'summerdeal'. Koop je tussen 1 juni en 31 augustus 2012 een Nikon 1 J1 of V1 systeemcamera, dan krijg je vijftig euro teruggestort op je rekening na het invullen van het cashback-formulier.

De Nikon 1 J1 is volgens de fabrikant de best verkopende compacte systeemcamera van Nederland. De kleine camera heeft een 10-megapixelsensor en verwisselbare lenzen.

In digifoto Starter 1.2012 staat onze test van de Nikon 1 J1. We concludeerden dat Nikon geslaagd is in haar opzet een camera te maken die een duidelijke overbrugging vormt tussen de compactcamera en de digitale spiegelreflex. De J1 zit vol met slimme technologie, is razendsnel en eenvoudig in gebruik.

Deze zomer kun je de camera met een aardige korting aanschaffen. Je krijgt vijftig euro terug op je rekening van Nikon bij aanschaf van een 1 J1 of V1 kit (met lens). Hiervoor  vul je een formulier in, dat stuur je samen met een kopie van de aankoopbon, registratiebewijs en de originele barcodes (uitgeknipt uit de doos) naar de hiervoor in het leven geroepen postbus.

Binnen 6 tot 8 weken staat het geld op je rekening. Alle informatie over de actie en de actievoorwaarden vind je op www.nikon.nl/cashback.

Nikon 1 summerdeal