Nieuwsgierige havik photobombt weercam

Nieuwsgierige havik photobombt weercam

Nadja Geskus 446
In Lincoln, Nebraska bevindt zich hoog in een toren een live weercam. Maar toen Meteorologen Rusty Dawkins en Sean Viale de beelden bestudeerden, kwamen ze er achter dat het weer niet het enige is wat de cam had opgenomen.

Weercam

De weercam in Lincoln, Nebraska bevindt, was hoog op een toren geïnstalleerd met andere doeleinden dan de beelden die hij laatst opnam. Meteorologen Rusty Dawkins en Sean Viale bestudeerde de beelden en ontdekte de aanwezigheid van een prachtige havik, die heel erg benieuwd was naar de weercam. Met nieuwsgierige blikken bestudeert de havik de weercam eens grondig. Ondertussen zie je op de beelden hoe hij enigszins lachwekkende bekken trekt. De nieuwsgierige blikken, terwijl hij de camera nadert en zijn bek open en dicht doet, geven bijna de indruk alsof hij probeert te zeggen: ‘Hallo?! Ben je daar? Als je me kunt horen.. Bedankt voor het mooie weer!’

Twitter

Rusty Dawkins en Sean Viale vonden de beelden zo grappig, dat ze hun gevederde vriend deelden op Twitter. Ook vermeldden ze dat de havik zich op een bijzonder grote hoogte bevindt.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja