Nieuwe rubriek: Leren met Wilmar

Nieuwe rubriek: Leren met Wilmar

Jasper van Bladel 988
Als startende fotograaf wil je graag leren van andere fotografen. Kritiek krijgen is nooit fijn, behalve als het opbouwende en duidelijke kritiek is waar je wat mee kunt. Wilmar Dik is fotograaf en weet als geen ander wat er nog aan een beeld verbeterd kan worden. Daarom deze nieuwe rubriek: Leren met Wilmar. Wie durft?

In de rubriek ‘Leren met Wilmar’ lichten we wekelijks een aantal foto’s van onze lezers uit die graag opbouwende kritiek willen ontvangen over hun werk. Wilmar kijkt vervolgens kritisch naar het beeld en stelt een lijstje met verbeterpunten op. In een artikel doet hij die vervolgens uit de doeken.

Dus: wie wil leren met Wilmar? Weet overigens dat de kritiek van Wilmar altijd opbouwend en redelijk zal zijn, zodat zowel de fotograaf zelf als de lezers er wat mee kunnen.

Voor wie zijn foto graag eens aan Wilmar voorlegt: stuur een mail naar jasper@clipboard-publishing.nl o.v.v Leren met Wilmar en wie weet zie je je eigen foto straks terug in de nieuwe rubriek!

Over Wilmar

Wilmar Dik is fotograaf en woont in Den Haag. Hij werkt nationaal en internationaal en maakt zowel werk in opdracht als eigen werk. Hij probeert met ongewone composities, lange sluitertijden en verrassende invalshoeken zijn fotografie kleur te geven.

Info: wilmardik.nl