Nieuwe prijs voor weekwinnaars: fotofabriek waardebon!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Fotofabriek waardebon twv 50 euro

Thomas 1212
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Tot 19 juni 2015 maak je kans op een waardebon van 50 euro, te besteden bij Fotofabriek! Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bij fotofabriek maak je binnen een handomdraai de mooiste fotoboeken om bijzondere herinneringen prachtig vast te leggen. In mei 2015 werd fotofabriek nog uitgeroepen tot winnaar van de Radar fotoboekentest.

Fotoboeken

De fotoboeken van fotofabriek zijn kwalitatief hoogstaand en worden met veel zorg gedrukt. Dit is terug te zien in de hoge kwaliteit van de afdrukken en de duurzame materialen. Daarnaast kun je fotoboeken in alle soorten en maten bestellen, van a4 tot wenskaart.

Je kunt al een fotoboek met 24 pagina's bestellen vanaf 8,99 euro. Met de waardebon van vijftig euro kun je dus meerdere boeken bestellen of een uitgebreid boek met veel extra's, zoals een linnen omslag!

Software

Met de gratis software maak je gemakkelijk zelf een professioneel fotoboek, fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaart of een van de andere fotoproducten op je eigen computer. De software is zeer compleet en biedt veel verschillende bewerkingsmogelijkheden.

Ben je klaar met het samenstellen van je boek? Dan kun je bij de eindcontrole kiezen voor een spoedbestelling of inpakpapier.

Wil je een van de vijf waardebonnen winnen?

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'foto van de week' uit.

Met dank aan fotofabriek voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas