Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Kekke Camerariem

Nieuwe prijs voor Foto van de Week: Kekke Camerariem

Thomas 1390
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Tot en met 28 augustus 2015 maak je kans op een Kekke Camerariem! Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ben jij ook zo uitgekeken op je saaie, zwarte camerariem die bovendien in je nek snijdt? Zorg dan dat je de weekprijs in de wacht sleept, waarmee je je camera een vrolijke update geeft!

Het Nederlandse bedrijf Kekke Camerariem richt zich namelijk op het maken van hippe, vrolijke camerariemen, daarbij gebruikmakend van de beste materialen.

Prijs: Kekke Camerariem tegoedbon t.w.v. € 34,95

De komende vijf weken geven we elke vrijdag een tegoedbon van 34,95 euro aan de maker van de Foto van de Week. Die kun je gebruiken in de webshop van Kekke Camerariem. De camerariemen van neopreen en katoen vallen onder je budget, dus je hebt ruim de keuze! Vrijdag 31 juli gaat de eerste tegoedbon de deur uit, op 28 augustus geven we de laatste tegoedbon weg.

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'foto van de week' uit.

Met dank aan Kekke Camerariem voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas