Nieuwe prijs voor Foto van de week: jaarabonnement op digifoto Starter

Nieuwe prijs voor Foto van de Week: jaarabonnement op digifoto Starter

Senta Bemelman 511
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Vanaf 8 april maak je kans op een gratis jaarabonnement op digifoto Starter, ter waarde van €21,50!

Heb jij net een nieuwe spiegelreflexcamera gekocht en wil je alles weten over hoe je omgaat met dit prachtige apparaat? Dan is een jaarabonnement op digifoto Starter een handige uitkomst! In ons magazine draait het allemaal om beginnen met fotografie. Dit lijkt een uitdaging, maar wij maken dat net even iets makkelijker voor jou als fotograaf. Hoe wij dit doen? Door de nieuwste camera’s te beoordelen, en zoveel mogelijk inspirerende verhalen van fotografen en fotografische kennis te delen. 

Weekwinnaar prijs - elke week een jaarabonnement op digifoto Starter (ter waarde van €21,50)

De komende vijf weken, van 8 april tot en met 6 mei, maak jij kans op deze mooie prijs! Wil jij ook een jaar lang digifoto Starter gratis op je mat? Zend dan jouw mooiste foto’s in. Het magazine verschijnt vier keer per jaar. Het eerste nummer dat je ontvangt komt in juni uit.

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijzen? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'Foto van de Week' uit.

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta