Nieuwe prijs voor Foto van de week: Jaarabonnement op digifoto Starter

Nieuwe prijs voor Foto van de week: Jaarabonnement op digifoto Starter

Thomas 3019
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Vanaf 22 januari 2016 krijg je vijf weken lang een abonnement op digifoto Starter. Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naast onze website, werken wij ook dagelijks aan een inspirerend fotografiemagazine voor de beginnende fotograaf. De komende weken maak je kans op een jaarabonnement op onze gedrukte editie!

Weekwinnaar prijs - abonnement op digifoto Starter

De komende vijf weken geven wij de weekwinnaar een jaarabonnement op digifoto Starter. In ons trouwe magazine kom je alles te weten over de laatste camera's, voorzien wij je van inspiratie om je fotografie naar een hoger plan te tillen en dagen wij je uit met gave fotografiewedstrijden en toffe prijzen.

Digifoto Starter verschijnt in 2016 in de maanden februari, juni en augustus. Een eindejaarsspecial mag natuurlijk niet ontbreken, deze kun je in december verwachten.

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijzen? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'Foto van de Week' uit.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van Frits Duisters

Vandaag uit de hand een foto gemaakt om 4 uur van de halve maan in de blauwe lucht.