Foto op hout van Pixum

Nieuwe prijs voor Foto van de week: Foto op hout van Pixum

Jasper van Bladel 539
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's die ingezonden worden en plaatsen die in de Spotlight. Aan het eind van de week kiezen Facebook-stemmers welke foto de grote winnaar en dus de Foto van de Week wordt. Die winnaar belonen we met een leuke prijs. Deze week wint de gelukkige fotograaf een waardebon voor een foto op hout van Pixum. Genoeg reden om mee te doen, lijkt ons.

De foto op hout is een directdruk op planken van mooi licht dennenhout. De planken zitten vlak tegen elkaar gemonteerd, horizontaal voor een liggende foto en verticaal voor een staand beeld. Tussen de planken is een heel klein beetje ruimte zichtbaar, maar dat is zeker niet storend.

De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk. De kleuren zijn mooi weergeven en als je een foto kiest die qua onderwerp of kleuren aansluit bij de natuurlijke aard van het hout is het echt een aanrader. De houtnerf zie je ook nog door de foto heen en dat geeft een heel mooi effect. De foto loopt door tot aan de rand van de planken, zodat de kopse kant van de lichte dennenhouten balken de foto als het ware inkadert als je er schuin tegenaan kijkt.

Mooie prijs

Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt en als je een foto uitkiest die bij deze manier van presenteren past. Daarbij is de foto op hout erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt deze ook nog eens lekker. Ben jij de fotograaf die deze week de Foto van de Week maakt? Dan win je een waardebon voor een foto op hout in het formaat 45 x 30cm. Een mooie prijs lijkt ons!

Meer info: www.pixum.nl

Zend in!

Wij willen jouw foto’s graag zien! Klik daarom snel hier en plaats jouw foto’s in de lezersgallery. En laat weten wat jij van de foto’s van je collega’s vindt!