Nieuwe prijs voor Foto van de week: Externe USB 3.1 kaartlezer van Ewent

Nieuwe prijs voor Foto van de week: Externe USB 3.1 kaartlezer van Ewent

Senta Bemelman 878
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Vanaf 26 februari 2016 kan de Ewent EW1074 3.1 Gen1 (USB 3.0) Kaartlezer van jou zijn. Maak nu kans om je bestanden gemakkelijk over te zetten op je computer met deze handige kaartlezer.

De frustratie van niet-passende geheugenkaarten in je computer is voorbij, deze kaartlezer is namelijk geschikt voor de veelvoorkomende SD, SDHC en SDXC geheugenkaarten. Daarnaast is de Ewent kaartlezer gemakkelijk in gebruik. Je doet de USB-stekker in je laptop, je geheugenkaart in het apparaat et voila!

Weekwinnaar prijs - elke week een Ewent EW1074 kaartlezer

De komende vijf weken, vanaf 26 februari tot en met 25 maart, ontvangt de weekwinnaar een Ewent EW1074 3.1 Gen1 (USB 3.0) t.w.v. 19 euro (excl. btw).

Op de website van Ewent vind je nog meer handige accessoires voor je tablet en pc. Dit kan bijvoorbeeld een Micro USB datakabel voor je smartphone of tablet zijn, zodat je jouw mooiste foto’s ook gemakkelijk tijdens je treinrit op weg naar huis al kunt bekijken op je telefoon. Voor de laatste aanbiedingen of acties kun je terecht op de Ewent Facebookpagina!

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijzen? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'Foto van de Week' uit.

Met dank aan Ewent voor het beschikbaar stellen van de prijzen. 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta