Nieuwe prijs voor Foto van de week: Bijzondere fotoafdruk bij Photogifts!

Nieuwe prijs voor Foto van de week: Een bijzondere fotoafdruk bij Photogifts.nl!

MaartenJacobi 1017
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Vanaf 11 december 2015 maak je kans om jouw foto bij Photogifts.nl te mogen afdrukken. Hiervoor hebben we per week een ander afdrukmateriaal, zoals hout, canvas of aluminium. Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Als je eenmaal een flinke collectie vol mooie foto's hebt opgebouwd, wil je ze ook wel eens op analoge wijze kunnen bewonderen en presenteren. Photogifts.nl snapt dat maar al te goed, en heeft daarvoor allerlei mooie oplossingen bedacht. Zo bieden ze de optie om je foto's op vurenhout, canvas, dibond aluminium of zelfs plexiglas te printen.

Weekwinnaar prijs - elke week een ander materiaal bij Photogifts.nl

De komende vijf weken geven wij de weekwinnaar een gratis print van een foto naar keuze op elke week een ander materiaal:

Op de website van Photogifts.nl vind je nog veel meer unieke manieren om je foto's te presenteren, die het ook erg leuk onder de kerstboom zouden doen. Denk bijvoorbeeld aan een Photogifts.nl Cadeaubon, zodat iemand zelf zijn foto kan laten printen op een materiaal naar keuze (zelfs fotobehang is mogelijk). Voor de laatste aanbiedingen of acties kun je terecht op de Photogifts.nl Facebookpagina!

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijzen? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'Foto van de Week' uit.

Met dank aan Photogifts.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van MaartenJacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten