Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Pixum tegoedbon

Nieuwe prijs voor Foto van de Week: 50 euro tegoed bij Pixum

Thomas 838
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Van 4 september tot en met 2 oktober 2015 maak je kans op een Pixum tegoedbon ter waarde van 50 euro. Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ook in het digitale tijdperk blijft een fotoboek een waardevolle manier van het terugkijken van je foto's. Het juiste fotoboek zorgt ervoor dat je je bijzondere ervaringen in alle rust opnieuw beleeft.

Pixum specialiseert zich in het drukken van fotoboeken, -posters, -stickers en nog veel meer. De handige Fotoboek-app biedt je vele mogelijkheden om je fotoproduct naar je hand te zetten. Daardoor weet je zeker dat je herinneringen op een unieke manier vereeuwigd worden.

Prijs: Pixum tegoedbon t.w.v. € 50,-

Ben jij de weekwinnaar? Dan ontvang je een tegoedbon van 50 euro om vrij te besteden bij Pixum! Ontwerp een creatief fotoboek met een grote verzameling foto's of laat je favoriete foto in een lijst zetten en verhef deze tot kunstwerk, aan jou de keus.

Op vrijdag 4 september gaat de eerste tegoedbon de deur uit, 2 oktober maken we de laatste winnaar bekend.

Meedoen

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op Facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'Foto van de Week' uit.

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas