Nieuwe prijs voor de Foto van de Week: Eyefi Mobi 8GB

Thomas 623
Iedere week selecteren we de leukste, beste of mooiste foto's en belonen die met een leuke prijs. Tot 15 mei 2015 is dat een Eyefi Mobi-geheugenkaart van 8GB ter waarde van 35,99 euro! Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen wij contact met je op, zodat je snel aan de slag kan met je prijs!

De Eyefi Mobi werkt als een gewone 8GB SDHC-kaart, maar heeft ook wifi-mogelijkheden. Hiermee maakt je camera draadloos verbinding maakt met je smartphone, tablet, pc of Mac. Zodra je een foto maakt, wordt deze doorgestuurd naar je favoriete apparaat.

Foto's bekijken en organiseren

Je kunt foto's bekijken in een tijdlijn of geörganiseerd in gebeurtenissen en albums. Met bijgeleverde, gebruiksvriendelijke tools kun je foto's bijsnijden en draaien om zo de perfecte foto te creëren om te delen met vrienden. Wil je meer informatie over je beste foto's? Je kunt diafragma, sluitertijd en andere instellingen bekijken met de EXIF-tools.

Eyefi Cloud

Behoefte aan archivering? Eyefi Mobi integreert naadloos met de cloud. Je foto's worden automatisch geüpload naar de Eyefi Cloud, waar ze worden gesynchroniseerd naar al je apparaten. Zo kun je altijd bij je foto's, waar je maar bent. Win je de Eyefi Mobi? Dan krijg je 90 dagen Eyefi Cloud tot je beschikking.

Ondersteuning

Om de Eyefi Mobi 8GB te kunnen gebruiken, moet je camera geschikt zijn voor SD-geheugenkaarten. Wil je zeker weten of je camera compatibel is met de Eyefi? Zoek dan hier je camera op.

Wil je de Eyefi Mobi winnen?

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Stuur dan je foto's in naar onze lezersgallery! We presenteren dagelijks de leukste foto's op facebook en aan het eind van elke week kiezen we een 'foto van de week' uit.

Met dank aan Eyefi voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas