Nieuwe klanten ontmoeten op een bruiloft

Nieuwe klanten ontmoeten op een bruiloft

Fokelien Broekstra 231
Het klinkt misschien gek, maar neem altijd een visitekaartje mee naar de bruiloft die je moet fotograferen. Je zult merken dat je juist op deze plek nieuwe klanten tegenkomt. Stellen die gaan trouwen hebben misschien ook kennissen in dezelfde levensfase en wie weet sleep je er wel andere interessante opdrachten uit.

Focus

Natuurlijk is het belangrijk dat jij je op een bruiloft vooral focust op het bruidspaar. Het is belangrijk dat zij de foto’s krijgen, die ze verwachten te ontvangen. Je eerste prioriteit is daarom altijd om je foto-opdracht goed af te ronden.

Vraag

Natuurlijk is het niet verboden als iemand je aanspreekt een gesprekje aan te knopen. Op bruiloften gaan mensen er vaak automatisch vanuit dat je kan fotograferen. Verbaas je er daarom niet over dat je zomaar het familiefeest mag gaan fotograferen of de bruiloft van een vriendin van jouw bruid. Zorg daarom dat je hierop voorbereid bent

Visitekaartjes

Het beste is om een stapel visitekaartjes in je cameratas te hebben. Mensen die vragen hebben over wat je kan, kunnen je voor nadere informatie en wellicht voor een afspraak bellen of mailen. Met een visitekaartje hoef je niks op een kladbriefje te schrijven, maar kun jij gewoon reclame maken voor jezelf.

Maak jij weleens reclame op bizarre plekken?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien