Nieuwe Halloween attractie gepromoot door Zombie Boy

Nieuwe Halloween attractie gepromoot door Zombie Boy

Nadja Geskus 1018
In Londen werden de mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Dit keer alleen niet door de horror clowns die momenteel het nieuws veroveren, maar door Zombie Boy. Zombie Boy werd op verschillende hotspots in de hoofdstad gespot, om zo de nieuwe Halloween attractie van Thorpe Park te promoten.

Zombie Boy

Rick Genest werd geboren op 7 augustus 1985 te LaSalle Quebec, maar sinds een tijdje staat hij beter bekend als Zombie Boy. Rick is een Canadese kunstenaar, acteur en fashion model, maar zijn bijzondere tatoeages trekken toch wel de meeste aandacht. Het ‘lijk’ wat op zijn lichaam is gezet, beslaat 90% van zijn lichaam en daarmee behaalde hij ook een Guinnes World Record met de grootste tattoeage op een lichaam. De tatoeages zijn onder andere een schedel die op zijn gezicht is getatoeëerd en een skelet die over zijn hele lichaam is gezet. In totaal hebben ze een waarde van meer dan $20.000,-. 

 

Halloween Attractie

Thorpe Park in Londen heeft een nieuwe Halloween attractie. PLATFORM 15 is een live action maze in de bossen van het park en is speciaal voor aankomend Halloween seizoen opgezet. Om dit te promoten nam Zombie Boy recent een bezoek aan Canary Wharf, Oxford Street en Soho in Londen. ‘Dit jaar hebben we star power toegevoegd aan onze Fright Nights line-up, met onder andere ’s werelds meest angstaanjagend uitziende man Zombie Boy. Hij is de poster boy voor Halloween en zal met ons samenwerken om ervoor te zorgen dat we een aantal ernstige schrikmomenten kunnen bezorgen,’ vertelt James Walker, marketing director bij Thorpe Park Resort. 

Zombie Boy promoot nieuwe Halloween attractie

Zombie Boy promoot nieuwe Halloween attractie

Zombie Boy promoot nieuwe Halloween attractie

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja