Nieuwe aanbiedingen van Kamera Express

Nieuwe aanbiedingen van Kamera Express

Dalindcy Koolhoven 4994
Kamera Express bestaat twintig jaar, en wie jarig is trakteert! Het bedrijf trakteert op twintig aanbiedingen die erg leuk kunnen zijn voor startende fotografen. Daarnaast ontvang je bij een besteding van vijftig euro een voucher voor een gratis taart van Multivlaai. Misschien dan nu eindelijk eens die spiegelreflex aanschaffen?

Nikon D3200 met 18-55mm objectief

De D3200 is een niet al te zware spiegelreflexcamera en daarom handig om mee te nemen. De camera's van Nikon hebben een speciale hulpstand, waardoor je gemakkelijk toch heel mooie foto's kunt maken. Met de D3200 kun je ook filmen, er is zelfs een handige autofocusstand. Bij Kamera Express is deze camera nu in prijs verlaagd. Je betaalt geen 599 euro, maar 329 euro voor deze camera.

Canon EOS 750D met 18 -200mm objectief

Deze camera van Canon heeft een handig uitklapbaar scherm, waarmee het vinden van creatieve composities nog makkelijker wordt. Daarnaast beschikt de camera over een intelligente zoeker waarmee je profiteert van een verbeterde opname-ervaring. Als je door de zoeker kijkt, kun je gemakkelijk het scherpstelpunt zien. Kamera Express biedt je nu een deal aan waarbij je niet alleen deze mooie camera krijgt, maar ook de all-in-one Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II lens. Je betaalt nu 699 euro in plaats van 999 euro.

Kijk voor deze en meer toffe aanbiedingen op de website van Kamera Express. De aanbiedingen gelden tot en met 8 november.

afbeelding van Ook anoniem

Zoooooo 10 hele euro's!!!!! WoW!!!! Te gek zeg!....