Nieuw gratis online fotoblad: Denatuurin!

Nieuw gratis online fotoblad: Denatuurin!

MarkMoed 2838
Op 7 januari 2016 verschijnt het eerste nummer van een nieuw fotoblad: Denatuurin! De uitgave heeft enkele bijzondere eigenschappen; ten eerste is het gratis en ten tweede wordt het in digitale vorm aan de abonnees bezorgd. Iniatiefnemer Robbie Veldwijk, zelf fotograaf, benadrukt dat het heel goed mogelijk is dat Denatuurin! uiteindelijk uit zal groeien naar een gedrukt magazine.

Het viel Robbie Veldwijk op dat er in de bestaande fotobladen veel foto's te zien zijn die niet in Nederland zijn gemaakt. 'Terwijl Nederland juist zo veel te bieden heeft voor de natuur- en fotografieliefhebber. Met Denatuurin! wil ik mensen uitdagen de Nederlandse natuur in te gaan, om er van te genieten en er foto's van te maken'.

Eerste editie Denatuurin!

Het tijdschrift wil veel fotografie van de abonnees gebruiken. Er is een redactieteam van zes personen samengesteld en voordat de eerste editie van Denatuurin! is verschenen hebben zich al 150 abonnees gemeld. De eerste editie verschijnt op 7 januari 2016 en daarna zal elke eerste donderdag van de maand een nieuwe editie verschijnen.

Kijk op de website van Denatuurin! voor meer informatie.


Foto © Robbie Veldwijk

afbeelding van MarkMoed
Door: Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark