Korting op je fotoboek

Nieuw: Eerst je vakantiefotoboek kopen en dan maken!

Redactie 1327
Het is bijna vakantie, dus veel vrije tijd, mooie momenten en fantastische reizen. Speciaal voor deze zomer kun je bij Fotofabriek nu vooraf je voordeel pakken op fotoboeken. Uiteraard maak je tijdens je vakantie vele foto's, maar doe je wel iets leuks met de resultaten?

Advertorial

Als je na je vakantie thuiskomt heb je vaak wel honderden, zo niet duizenden, mooie vakantiefoto's gemaakt. Deze foto's bekijk je een keer en vervolgens verdwijnen ze op de harde schijf van je computer. Zonde!

Om na thuiskomst nog te kunnen genieten van je vakantie kun je eenvoudig een prachtig fotoboek maken en daarin al jouw leuke herinneringen bewaren.

Fotofabriek.nl

Korting op je fotoboek

Om te kunnen profiteren van een flinke korting kun je vóór je vakantie een vouchercode voor je fotoboek kopen.  Je rekent dus van te voren je fotoboek al af, met daarin een korting verwerkt die kan oplopen tot wel 50%.

Zodra je fotoboek helemaal gevuld is en je klaar bent om de bestelling te plaatsen, dan kun je de vouchercode bij het afrekenen invoeren. Het bedrag dat je voor de voucher hebt betaald wordt dan in mindering gebracht. Als je nog extra pagina’s hebt toegevoegd of voor andere papiersoorten, omslagen of andere opties hebt gekozen, dan hoef je enkel nog een meerprijs te betalen.

Fotofabriek vakantieboek

Begin tijdens je vakantie al aan je fotoboek!

Je kunt tijdens je vakantie al op verschillende manieren een fotoboek maken bij Fotofabriek. Een groot voordeel van de Windows en Mac software is dat dit programma ook offline te gebruiken is. Als je bijvoorbeeld op je vakantieadres geen internetverbinding hebt, maar wel een laptop ter beschikking, dan kun je daarmee elke dag in je een fotoboek alvast een aantal foto's toevoegen. Hierdoor kan je fotoboek direct na de vakantie al klaar zijn om te bestellen!

Ook kun je gebruikmaken van de Mobile Creator. Dit online programma is speciaal ontworpen om met je smartphone of tablet een fotoboek te kunnen maken. Alle foto's die op het mobiele apparaat (of in de cloud) staan kun je snel en gemakkelijk toevoegen aan je fotoboek. Hierdoor heb je zelfs geen computer meer nodig!

Wil je ook graag een fotoboek van je vakantie maken?
Ga dan naar www.fotofabriek.nl/digifoto en bestel alvast met korting je vouchercode!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie