Netflix documentaire: The Art of Design

Netflix documentaire: The Art of Design

Fokelien Broekstra 727
Netflix heeft deze maand een nieuwe achtdelige serie online gezet over The Art of Design. Er worden verschillende mensen gevolgd die op dit moment werkzaam zijn in de kunst of design industrie.

Acht delen

De serie bestaat uit acht delen en in ieder deel wordt een ander creatief denker aan het woord gelaten. In het zevende deel van de serie wordt een fotograaf aan het woord gelaten, die op een bijzondere manier wereldleiders portretteert.

Overige delen

Niet alleen het deel over fotografie is interessant voor ons als fotografen. De overige delen hebben ook allemaal belangrijke aspecten waar wij als fotografen wat van kunnen leren. De volgende onderwerpen komen aanbod.

  1. Illustrator
  2. Schoenendesign
  3. Podium ontwerper
  4. Architect
  5. Autodesigner
  6. Grafisch designer
  7. Fotograaf
  8. Interieur ontwerper

Waarschijnlijk vraag jij je nu af wat de overige onderwerpen met fotografie te maken hebben, maar ben jij geïnteresseerd in de architectuur fotografie? Dan is het interessant om te weten hoe een architect denkt, waar letten ze op en waar houden ze rekening mee bij het ontwerp van een gebouw? Door meer over de achtergronden te weten kun jij hier op inspringen in je foto en zie je misschien wel meer details dan ooit daarvoor.

 

Bekijken

Wil jij de serie bekijken? Dan kun je de serie via deze link bekijken! Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten. 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien