Natuurfotografie met een creatieve twist

Natuurfotografie met een creatieve twist

Aäron Nasarany 462
Wilde dieren spotten in hun natuurlijke habitat. Voor de Wildlife fotografen is dit hun passie en hun drive om vroeg uit hun bed te komen op tijden waarop we het liefst willen snoozen. In dit artikel maak je kennis met een illustrator die Wildlife photography op een creatieve manier weergeeft.

De creatieveling

Over het algemeen bespreken we in dit kopje de fotograaf, maar aangezien de bestaande foto’s worden bewerkt door een creatieveling bespreken we dit keer een illustrator: Rohan Sharad Dahotre. Dahotre is een getalenteerde freelancer met een passie voor illustratie. Dahotre is bovendien ook gefascineerd door de natuur en wildlife en gaat graag op pad om wilde dieren te spotten in hun natuurlijke habitat of om gewoon te genieten van de natuur in zijn woonplaats Chumbak in India. In de toekomst zou Dahotre graag willen samenwerken met bedrijven die staan voor het behoud van de natuur en zijn dieren.

De foto’s

Dahotre maakt gebruik van bestaande foto’s om daarop zijn expertise los te laten. Met verschillende kostuums, sieraden en toevoegingen in het landschap tovert Dahotre de foto’s om tot een funky-achtige foto. De foto’s zijn gebundeld in een project Animal Doodles. Bekijk een aantal foto’s hieronder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer werk kun je vinden op zijn Instagram, Facebook en Behance

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron