Nabewerking : Newborn foto's

Nabewerking : Newborn foto's

Aäron Nasarany 1016
Als fotograaf ben je vaak veel tijd kwijt aan het bewerken van je foto’s in Adobe Photoshop of Lightroom. Daarom is het altijd leerzaam om te kijken hoe anderen ter werk gaan zodat je daaruit je inspiratie uit kan halen. In dit artikel nemen we een kijkje achter de schermen bij een newbornshoot!

Marit Hilarius

Het is algemeen bekend dat fotografie enorm breed is. Van evenementenfotografie tot aan landschapsfotografie, ons vakgebied heeft voor ieder wat wils. In de video hieronder zien we Marit Hilarius aan het werk. Met haar basisopleiding op de FotoAcademie weet ze de weg in Photoshop goed te vinden, dat resulteert in foto’s met een sprookjesachtige sfeer. Ze retoucheerd het gezicht en zorgt dat de foto er perfect uit komt te zien. 

 

 

Melissa Bouwman

De foto is gemaakt door Melissa Bouwman: fotografe in hart en nieren, 24 jaar oud en afkomstig uit Blaricum. Melissa is al op een jonge leeftijd begonnen met het fotograferen waarbij dierenfotografie haar eerste hobby was. Vervolgens voegden ze daar mensen aan toe. Dit resulteert in portretten van mensen of dieren of de band tussen beide. 

Wil je nou meer weten over Adobe Photoshop en hoe je met Adobe Photoshop de mooiste plaatjes kunt nabewerken? Bekijk dan hier de website van Marit Hilarius!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron