MyGearVault: een handige app om jouw fotoapparatuur te organiseren

MyGearVault: een handige app om jouw fotoapparatuur te organiseren

Fokelien Broekstra 584
Iedereen weet dat het belangrijk is om je spullen te verzekeren en de serienummers van je apparatuur goed te bewaren. De meeste mensen hebben hun spul niet zo goed georganiseerd. Met de nieuwe app MyGearVault wordt het organiseren en daarmee de mogelijkheid tot verzekeren een stuk makkelijker.

Gratis app door Youtuber

De Youtuber Jared Polin was het helemaal zat dat hij niet op een nette manier zijn spullen kon organiseren. Hij ging op onderzoek uit en ontwikkelde uiteindelijk zelf de MyGearVault app. De app staat los van zijn online accounts, want hij wil iedereen helpen om de spullen goed te organiseren.

MyGearVault

MyGearVault is een oplossing voor veel fotografische problemen. De gratis app helpt je op een makkelijke manier met het invullen van alle gegevens van je camera-apparatuur. Mocht het apparatuur dat u gebruikt ooit gestolen worden, dan kan je met serienummer eerder aangifte doen bij de politie. Ook kun je in de app  een GoFundMe aanmaken, hiermee kun je andere fotografen oproepen naar jou spullen uit te kijken. Op dit moment is dit onderdeel alleen actief werkzaam in de Verenigde Staten. Daarnaast heb je voor je verzekering een makkelijk overzicht wel apparatuur jij in je bezit hebt.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de app alleen beschikbaar in de App Store van Apple. De Androidversie is nog in de maak. In het MyGearVault-YouTube kun je instructiefilmpjes terugvinden over de handige snufjes in de app. Een aantal functies van de app zullen niet voor ons beschikbaar zijn.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien