More Than An Image: de kracht van fotografie

More Than An Image: de kracht van fotografie

Senta Bemelman 1007
In het weekend is het tijd voor ontspanning. Je kruipt lekker met een dekentje op de bank en kijkt een film. Maar met de reeks korte films genaamd ‘More Than An Image’ blijf je niet lang op de bank zitten. Door deze films raak je geïnspireerd en wil je direct met je camera op pad!

Drie korte films van vier tot vijf minuten benadrukken de kracht van fotografie. In iedere film van Wex Photographic gaat over een indiviuele fotograaf.  Bekijk de trailers hieronder.

Giles Duley

Fotograaf Giles Duley houdt zich bezig met visual storytelling, activisme en identiteit bij zijn fotografie. Het grootste gedeelte van zijn carrière fotografeerde hij de vluchtelingecrisis in het Midden-Oosten.

 

Daniel Regan

Daniel benaderde fotografie vanuit een therapeutische beweging. Hij zag het vak als een herstel, een vorm van escapisme en het mechanisme dat zijn leven redde.

Hannah Laycock

Fine-art fotograaf Hannah Laylock benadrukt het positieve karakter van de fotografie en gebruikte het vak om haar ziekte, genaamd Multiple Sclerosis (MS), beter te begrijpen.

 

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta