Mooiere selfies met deze fotobewerking-Apps

Mooiere selfies met deze fotobewerking-Apps

Senta Bemelman 827
Selfies schieten doe je in een handomdraai. Maar maak jouw persoonlijke kiekje nu nog mooier door nabewerking met een van deze Apps voor je smartphone!
Het zijn niet de eerste en ook zeker niet de laatste Apps op het gebied van fotobewerking. Eerder kon je ook al lezen over deze leuke (gratis) applicaties. Nu delen we nog een paar te gekke Apps waarmee jij foto's nog mooier maakt!

Manual

Op je telefoon ben je vaak afhankelijk van de lichtval. Maar met de App Manual krijg je meer controle over de belichting. Zo kun je bijvoorbeeld de ISO-waarde, sluitertijd, witbalans en het diafragmagetal instellen.  De applicatie is sinds juni 2016 beschikbaar in de AppStore voor omgerekend €2,64.  
 

Slow Shutter Cam

Ben jij gek op Bokeh en dromerige lichtsporen? Dan is Slow Shutter Cam het uitproberen waard. Je kunt hier bijvoorbeeld op straat bewegende onderwerpen zoals treinen of auto's mee vastleggen. Probeer wel je telefoon op een vaste ondergrond te stabilizeren. Doordat je hetzelfde effect creërt als bij fotografie met een lange sluitertijd, krijg je gemakkelijk bewogen beeld. 
 
Verkrijgbaar voor omgerekend €2,64. 
 

 Adobe Photoshop Mix

Deze all-round App is handig bij de nabewerking van foto's.  Wat deze applicatie handig maakt, is dat je met meerdere lagen werkt. De lagen kun je, net als in Photoshop, mengen en samenvoegen. Hoewel je natuurlijk niet alle opties hebt zoals op de computer, is te verwachten. 
Gratis verkrijgbaar
 
 
Bekijk hier nog meer applicaties voor fotobewerking. Welk programma gebruik jij al op jouw telefoon?
 
afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta