Met windkracht 10 een model fotograferen op het strand

Met windkracht 10 een model fotograferen op het strand

Fokelien Broekstra 505
Het fotografische duo van Flash Bros uit Duitsland zijn niet bang voor een beetje wind. Met windkracht 10 zochten zij, samen met een model, het strand op. Een van het tweetal probeert een softbox op het model te richten en dat blijkt nog niet zo gemakkelijk.

Flash Bros

Flash Bros bestaat uit het duo Michael Fertig en Phil Schreyer. Ze komen uit het Noord-Duitse Kiel, dit ligt in de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Dit ligt dichtbij een zijarm van de Oostzee. Uit het filmpje blijkt dat het er flink kan waaien. De mannen maken voornamelijk portretfoto’s. Ze maken werk in de studio maar ook buiten, zoals bijvoorbeeld in het filmpje zichtbaar is.

Gevecht met de wind

In het filmpje is duidelijk te zien dat een van de twee met alle mogelijke moeite een softbox in de lucht probeert te houden. Het is wel duidelijk dat dit een echte uitdaging is. Zowel de lamp als de persoon slingeren alle kanten uit. Waarschijnlijk was er meer tijd dan dit kleine stukje film nodig om tot het uiteindelijke resultaat te komen.

Resultaat

Aan het eind van het filmpje is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Hieruit blijkt dat de moeite beloond wordt. De foto is goed gelukt en ziet er strak uit.

Bekijk meer werk van Flash Bros op hun website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien