MeFOTO SideKick360 voor stabiele opnames met je smartphone

Julian 1387
Smartphones worden steeds groter en krijgen steeds betere camera's aan boord. Je kunt er niet alleen foto's mee maken, maar ook filmpjes en timelapse-opnames. Om die stabiel te houden is het essentieel om je smartphone stevig vast te zetten. MeFOTO biedt met de SideKick360 en de nieuwe Plus-variant daarvoor een oplossing.

De MeFOTO SideKick360 is een houder waar je een smartphone in vastklemt. Vervolgens zet je de SideKick op een vlakke ondergrond en maak je stabiele filmpjes, selfies, foto's of timelapse-opnames.

Je kunt de MeFOTO SideKick360 ook bevestigen op een statief. Heb je een 'Arca Swiss'-compatible balhoofd, dan klik je de SideKick360 eenvoudig vast. Daarnaast is er een schroefdraad aanwezig, zodat je het accessoire ook vast kunt schroeven bovenop een driepoot.

De klem is verstelbaar, zodat je de smartphone zowel staand als liggend kunt positioneren. Naast smartphones kun je ook een GoPro-actioncam vastklemmen in de houder. Het is wel aan te raden om de GoPro dan in de behuizing te stoppen, ter bescherming.

De MeFOTO SideKick360 is al een tijdje op de markt, de adviesprijs is nu echter verlaagd van 59 naar 39 euro.

MeFOTO SideKick360

MeFOTO SideKick360 Plus

Nieuw is de MeFOTO SideKick360 Plus. Met deze grotere variant springt de fabrikant in op de steeds groter wordende smartphones zoals de iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy Note of andere smartphones met een 5- of 6-inchscherm. De Plus-variant kan telefoons met een breedte van 76 tot 91mm vastklemmen. Deze grotere variant is niet geschikt voor GoPro's.

Net als de kleinere variant is de SideKick360 Plus verkrijgbaar in verschillende kleuren: titanium, zwart, champagne, blauw, groen, rood, paars, oranje en chocolade. De adviesprijs bedraagt 44 euro.

MeFOTO SideKick360 Plus

Kijk voor meer informatie op de website van MeFOTO.