Meest gemaakte fotografie-excuses aan het licht gebracht

Meest gemaakte fotografie-excuses aan het licht gebracht

Fokelien Broekstra 432
Fotografen zijn erg goed in excuses verzinnen om een ander de fout in de schoenen te schuiven. Als je een andere fotograaf iets uitlegt en hij gelijk begint te roepen: Ja maar, ik doe het altijd zo. Of dat een foto niet helemaal lekker uitkomt op een scherm, het ligt nooit aan het scherm van de fotograaf. Jonathan en Judith bedachten een generator die de meest bizarre fotografie-excuses op een rij hebben gezet. Ze zijn lachwekkend en beschamend tegelijk.

Jonathan en Judith

Jonathan en Judith vormen samen een fotografiekoppel. Met hun fotografiebedrijfje Gegenwind gevestigd in Denemarken hebben ze al veel mensen en dieren mogen portretteren. De twee komen oorspronkelijk uit Duitsland. Het jonge koppel heeft hun eigen fotostudio opgezet in de huiskamer en fotografeert regelmatig in de buitenlucht.

Excuses

In de loop van de jaren is het stel regelmatig bijzondere excuses tegengekomen. Daarom hebben ze de excuus-generator gecreƫerd. De generator brengt de meest voorkomende excuses aan het ligt. De generator is heel simpel opgebouwd. Er staat een excuus met daaronder een refresh-knop. Als je vervolgens op refresh drukt, krijg je een nieuw excuus te zien.

Klanten

De klant is koning! Is het motto dat veel bedrijven hebben. Het is daarom best bizar dat er serieus bedrijven zijn die deze excuses gebruiken richting hun klanten. Het is daarom belangrijk om je hiervan bewust te maken, zodat je het zelf niet gaat doen.

Wat is het slechtste excuus dat jij hebt gehoord?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien