Marionetten van het leven

Marionetten van het leven

Nadja Geskus 288
Deze jonge, beginnende fotografe plaatste recent een prachtige serie op Bored Panda. De serie van de titel is ‘We all are life`s marionettes’ en het onderwerp is meteen duidelijk in haar serie.

Nini Tsagareli

Nini Tsagareli is een jonge fotografe uit Georgië. Ze is nog niet zo lang bezig met fotograferen, maar haar werk is werkelijk prachtig. Haar werk toont vaak veel emotie en spanning, wat haar foto’s een bijzondere sfeer geeft.

Marionetten van het leven

Marionetten

Het idee voor deze shoot kreeg Nini Tsagareli toen ze sliep. De serie gaat over het leven en hoe wij allemaal marionetten van het leven zijn. We worden bespeeld wanneer het leven dat wil. Verbazingwekkend genoeg heeft Nini Tsagareli deze serie in slechts een uur tijd geschoten, maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Zelf vind ze dit dan ook de beste serie die ze tot nu toe heeft gemaakt. De serie heeft een prachtige sfeer en de kleuren werken dan ook erg goed bij de stijl die ze neerzet. De ballerina die werd gefotografeert, is in prachtige houdingen gezet, welke goed passen bij een marionet. 

Marionetten van het leven

Marionetten van het leven

Marionetten van het leven

Foto’s gemaakt door Nini Tsagareli

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja