Man bouwt eigen selfie stick

Man bouwt eigen selfie stick

Nadja Geskus 370
Sommige dingen zijn vrijwel niet te fotograferen zonder handige tools. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vogelnest. Je kunt wel in de boom klimmen, maar grote kans dat je er dan voor zorgt dat de ouders van het nest niet meer terug komen. Deze vader had hier een hele slimme oplossing voor; hij maakte zijn eigen selfie stick.

Selfie stick

Reddit gebruiker Qgin legde een verrassend geslaagde poging van haar vader vast, die zijn eigen selfie stick in elkaar knutselde. De man wilde graag een kijkje kunnen nemen in het nest van een vogel in de boom. Met behulp van een ruitenwisser, servetten, plakband en een iPhone 6 Plus, knutselde hij de selfie stick in elkaar om zo een vogelnest te kunnen fotograferen. Volgens Qgin wilde haar vader het doel van de selfie stick niet vertellen, tot ze buiten in de tuin stonden om het aan te tonen.

Man bouwt eigen selfie stick

Trots

Qgin verteld dat haar vader de timer op 10 seconden had gezet en de selfie stick heel voorzichtig omhoog stak. Hoewel hij wat twijfelde tijdens het fotograferen, zijn de resultaten erg goed geworden. De foto’s tonen vier kuikens in het nest. Trots als hij was presenteerde hij het resultaat van de selfie stick en ging daarna naar zijn werk. ‘Zo grappig als het was, was het toch ook wel heel gaaf. Mijn vader blijft me verbazen,’ zegt Qgin.

Man bouwt eigen selfie stick

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja