Magische bossen in Nederland

Magische bossen in Nederland

Aäron Nasarany 599
De Amsterdamse grachten, windmolens, tulpen en de gezellige stadspleinen in één van onze hoofdsteden, het zijn allemaal stuk voor stuk plaatjes die menig fotograaf al van zijn lijstje kan afvinken. Fotograaf Albert Dros heeft voor ons de magie van bossen gefotografeerd en dat allemaal in Nederland.

De fotograaf

Albert Dros (31) is een professioneel fotograaf uit Nederland met al meerdere publicaties achter zijn naam. Bovendien is zijn werk al meerdere keren opgepakt door de internationale media waaronder Time, Huffington Post, Daily Mail en National Geographic. Dros verlangt om de schoonheid en elegantie van onze aardbol te fotograferen door middel van landschapsfotografie. Met een Master Degree Multimedia & Entertainment Technologie is Drost naast fotograaf ook zeer gedreven in vormgeving, motion graphics, video, audio en allerlei andere soorten multimediale communicatiemiddelen.

Bossen

Tijdens de herfst worden bossen omgetoverd tot een waar kleurspektakel. Bossen zijn ideaal om even te ontspannen tijdens een wandeltocht, fietstocht of om de magische sfeer te fotograferen. Niet voor niets worden bossen regelmatig gebruikt voor een filmlocatie. Dit heeft te maken met de magie, de schoonheid en de innerlijke rust die bossen uitstralen. Bekijk hieronder een aantal foto’s van bossen waar de rust, schoonheid en elegantie ervan afstraalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s zijn gemaakt door Albert Dros. Bekijk meer van zijn werk op zijn Instagram, website of Facebook.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron