Maak gebruik van je techniek en kies het juiste product

Redactie 489
Veel van wat in digifoto Starter en op deze website geschreven staat aan hulpvolle technieken, wil je ook een keer toepassen en zichtbaar hebben. Weet dat je aan Pixum een prima partner hebt, om je foto’s op een juiste wijze te kunnen tonen.

Zovele effecten, zovele mogelijkheden. En bij Pixum snappen we dat. Zoals het kunnen spelen met licht, daarvoor is bijvoorbeeld ons acrylglas een uitstekende optie. Afhankelijk van de keuze van druktechniek, is de foto doorschijnend. Dit geeft de mogelijkheid om fantastische effecten te creëren als je erachter met licht “speelt”.Zwart-wit opnamen hebben een andere materiaal nodig om mooi tot uitdrukking te worden gebracht. Dit soort opnamen afdrukken op Forex zorgt ervoor dat het mystieke van een zwart wit opname het beste tot zijn recht komt.

Een full color foto, waar de kleuren vanaf spatten verdient in onze ogen een Galleryprint uitvoering. Hierbij wordt de foto tussen een acrylplaat en een alu-dibondplaat geplakt. Deze ijzersterke en zware combinatie garandeert jouw foto museumkwaliteit in huis en geeft jouw foto de diepte die het verdient.

Voor vintage foto’s afdrukken zullen velen heimwee krijgen naar lang vervlogen tijden als je deze laat zien op onze Polaroid-stijl foto’s. Inclusief bedrukbare extra grote onderrand zal deze bij velen in de smaak vallen.

Fotobewerking

Bij Pixum is de automatische beeldcorrectie (DPO) standaard geactiveerd. Deze optie optimaliseert fotobestanden bij de belichting, waarbij kleur, contrast en scherpte indien nodig worden aangepast, om het eindproduct het beste resultaat te geven.

Heb je zelf al je foto geoptimaliseerd, controleer dan dit vak en zet het uit!

Panoramafoto’s

Wat de laatste jaren heel gewild is, zijn de panoramafoto’s. Op een digitaal schermpje zijn ze niet eenvoudig te tonen, maar plaats je een aantal van deze opnamen in een Pixum Fotoboek met platliggende- of lay-flatbinding, dan krijgt het ineens een volledig andere dimensie. De foto loopt als het ware over van de ene bladzijde in de andere en dat geeft een heel ruimtelijk effect.

Er zijn nog veel meer opties, hoe je je foto’s op een leuke-, kleurrijke-, professionele manier kunt laten zien. Meer weten? Neem dan een kijkje op de pagina van Pixum.nl

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie