Maak een schets van je foto met Sketch Me!

sanne 28292
Wil je je foto omtoveren tot een leuke plaat met artistieke uitstraling? Met Sketch Me! verander je je foto in een schets. Dit kan zowel met je iPhone, iPad als Android-apparaat.

Kan je wel fotograferen, maar is tekenen niet je grootste talent? Dan biedt deze app uitkomst. Je maakt een foto met je smartphone en opent die met Sketch Me!. Je snijdt de foto vervolgens uit naar gewenst formaat en verandert het beeld met één klik in een schets. Foto's die je geschetst wilt zien, kun je overigens uit je fotobibliotheek kiezen of direct vanuit de app maken. Je krijgt de beschikking over zeven effecten waarmee je je foto kunt opleuken. Bovendien geeft de app je ook de mogelijkheid om de foto te 'splitsen' zodat de ene helft van het resultaat uit de originele foto bestaat en de andere uit de geschetste variant.

Ook voor Android

Een leuke manier om eens een andere foto te maken en te gebruiken als profielafbeelding op platforms als Facebook. Niet voor niets bestaat er van deze app ook een Facebook-variant waarmee je je profielfoto kunt opleuken. Sketch Me! is verder verkrijgbaar voor je iPhone of iPad (0,79 euro) en je Android-apparaat (gratis).

afbeelding van sanne
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Starter. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne