Kamera Express in actie voor Serious Request

Maak een pasfoto bij Kamera Express en steun Serious Request

Fokelien Broekstra 477
Een week voor de kerst staat een stad in Nederland in het teken van Serious Request. De actie van 3FM en het Rode kruis gaat dit jaar over de stille ramp: longontsteking. Deze dodelijke infectieziekte eist jaarlijks duizenden kinderlevens in ontwikkelingslanden. Kamera Express komt ook in actie, je kan een Serious Pasfoto laten maken, het hele bedrag dat je hiervoor betaald gaat naar het goede doel.

Serious Request vraagt aandacht voor longontsteking

3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende laten zich dit jaar van 18 tot en met 24 december opsluiten in het Glazen Huis op de markt in Breda. Zij vragen met hun actie aandacht voor een stille ramp in ontwikkelingslanden, dit jaar gaat het over de longontsteking. Deze dodelijke infectieziekte eist elke 35 seconden een kinderleven. 3FM en het Rode Kruis zamelen dit jaar tijdens Serious Request geld in om de overlevingskans van jonge kinderen in ontwikkelingslanden te vergroten en ze een kans te bieden op een gezonde toekomst. Om dit doel te steunen komen duizenden mensen en bedrijven in actie, zo ook Kamera Express met hun Serious Pasfoto.

Laat je Serious Pasfoto maken bij Kamera Express

Voor 5 euro kun je tussen 20 en 24 december een Serious Pasfoto laten maken bij de Kamera Express in Breda. Iedereen heeft een pasfoto nodig, bij het aanvragen van je rijbewijs of ID-kaart mag je niet met een selfie aankomen zetten(dit is wettelijk niet toegestaan). De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Serious Request.

De Kamera Express Superstore bevindt zich aan de Marksingel 1, 4811 NV in Breda.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien