Luxe camera tassen

Luxe camera tassen

Nadja Geskus 571
Over het algemeen zijn camera tassen meer functioneel dan dat ze ook daadwerkelijk mooi zijn. De gemiddelde camera tas ziet er meer uit als een oversized school rugzak, dan dat het een stijlvol ontwerp is dat een dure camera draagt. Hawkesmill England komt met een nieuw luxe ontwerp voor high-end tassen.

De ontwerpers van de tas kwamen op het idee, toen zij zelf een tas zochten die er ook modieus uitzag. Dit was vrijwel niet te vinden. De makers vonden het vreemd dat mensen fortuinen uitgeven aan prachtige handtassen, maar een modieuze tas voor hun kostbare camera zit er niet in.

Multifunctioneel

De tassen lijken in de verste verte niet op de gemiddelde camera tas. Deze tassen zijn handgemaakt in Engeland, door ambachtslieden die opgaan in hun werk. De tassen zijn water- en stofdicht en worden gemaakt van Schots doek en Harris tweed en Engels of Italiaans leer. Het duurde meer dan twee jaar om het ontwerp te perfectioneren.  Elke zak biedt unieke details en functies, die de tassen multifunctioneel maken.

Momenteel zijn er vier grote modellen beschikbaar, maar er wordt gewerkt aan nieuwe modellen. De gemiddelde afmetingen zijn 40cm x 28cm x 13 cm. Het gewicht van de tassen verschilt enigszins.

De tassen zijn rond de €700,- en zijn verkrijgbaar via hun website.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja