Lowepro introduceert Nova Sport AW-serie schoudertassen

Ymke Frijters 1533
Lowepro lanceert eind september een nieuwe serie lichtgewicht cameratassen voor spiegelreflexcamera's. De Nova Sport AW-schoudertassen zijn er in drie formaten; 7L, 17L en 35L. Als je even geen camera nodig hebt, kun je de tas ombouwen tot alledaagse schoudertas.

Alledrie de Lowepro Nova Sport AW-tassen hebben een afsluitbare stormflap en een regenhoes. AW staat voor 'all weather', dus je spullen blijven in een fikse regenbui gewoon droog. In de tassen is naast het hoofdcompartiment plaats voor een tablet of laptop.

Lowepro Nova Sport Aw serie

Het gedeelte waar je de camera in stopt, kun je eruit halen en apart gebruiken. Je kunt de tas zelf dan meenemen als normale schoudertas. De tassen dragen het label 'sport' door de lichtgewicht materialen en de felle kleur oranjerood. Houd je niet zo van opvallen? Dan kun je ook kiezen voor grijs.

Lowepro geeft je keuze uit drie formaten. In een Nova Sport 7L AW-schoudertas past een instapmodel spiegelreflexcamera met kitlens, een extra lens en een 7-inch tablet. De grotere variant, Nova Sport 17L AW, heeft plaats voor een instap spiegelreflexcamera met compacte zoomlens, één tot drie extra lenzen en een 10-inch tablet.

Heb je écht veel cameraspullen, dan kun je kiezen voor de Nova Sport 35L AW. Hier passen twee professionele spiegelreflexcamera's in met zoomlens, maximaal vier extra lenzen, een flitser en een 13-inch Macbook. Daarnaast kun je in elke tas uit de serie ook andere accessoires zoals accu's of een kabels kwijt.

Lowepro Nova Sport Aw Oranjerood

Prijzen

Degreef & Partner, importeur van Lowepro, hanteert de volgende adviesprijzen: De Lowepro Nova Sport 7L AW gaat 75 euro kosten, je bent 99 euro kwijt voor de 17L AW. En de 35L AW haal je in huis voor 139 euro. Eind september ligt de Nova Sport AW-serie in de winkel.

afbeelding van Ymke Frijters
Door:

| Redacteur

Bekijk alle artikelen van