Loveshoot: zet stellen echt dicht bij elkaar

Loveshoot: zet stellen echt dicht bij elkaar

Fokelien Broekstra 464
Als je een stel vraagt lekker dicht bij elkaar te gaan staan, lijkt er op een foto vaak nog een heleboel ruimte tussen de twee geliefden te zitten. Een stelletje echt ‘in love’ op foto zetten, is daarom best een uitdaging. Er is een simpel trucje om hier makkelijker sturing aan te geven.

Stellen fotograferen

Tegenwoordig is het helemaal hip, stellen die een loveshoot willen doen. Het vastleggen van de liefde tussen twee mensen is een hele uitdaging. Dicht bij elkaar staan, lijkt voor de stellen goed gelukt. Maar op de foto lijkt er een hele afstand tussen de twee te zitten.

Aanpak

De makkelijkste manier om stellen nog dichter naar elkaar toe te brengen, is om eerst gewoon een foto te maken van de situatie. De foto gebruik je als voorbeeld en hoeft dus niet als foto bij de shoot gevoegd te worden. De foto is alleen bedoeld om een voorbeeld te geven.

Voorbeeld

Als jij uitlegt, aan de hand van een foto, wat je bedoelt met dichter bij elkaar komen staan of zitten. Dan ga je gelijk merken dat het beter gaat. Als mensen een voorbeeld hebben gezien van de situatie kunnen ze hier makkelijker op anticiperen. Geef daarom duidelijke aanwijzingen, dit is zowel voor jezelf als voor de modellen prettig. 

Waar let jij op bij een loveshoot?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien