Lezersgallery: Wall of Fame! Komt jouw foto in digifoto Starter magazine?

Lezersgallery: Wall of Fame! Komt jouw foto in digifoto Starter magazine?

Fokelien Broekstra 4835
De lezersgallery is dé plek om de door jou gemaakte foto’s te delen met onze redactie en andere fotografen. Dagelijks kiezen we een Foto van de Dag en iedere vrijdag wordt hieruit een Foto van de Week gekozen. De Foto van de Week kiezen we samen met jullie. De fotograaf van de winnende foto wint – naast de roem - een mooie prijs!

De lezersgallery

Wij vinden het leuk om jullie foto’s te bekijken en jullie contact te laten leggen met medefotografen. Door je foto’s te plaatsen in de lezersgallery, kan iedereen de door jou geplaatste foto’s bekijken en wellicht van tips voorzien. De lezersgallery kan prima dienen als  inspiratiebron voor je eigen foto’s.

Spotlight

Opvallende of vaak gelikete foto’s worden door ons in de Spotlight gezet. De Spotlight betekent dat de foto ons of jullie is opgevallen. Vaak besteden we op onze social media kanalen extra aandacht aan deze foto. Deze foto’s maken kans om de Foto van de Dag te worden!

Foto van de Dag

We hebben van maandag tot donderdag een Foto van de Dag. De foto van de dag houdt in dat wij de foto een opvallende, leuke, inspirerende foto vinden. Deze foto verdient volgens ons daarom extra aandacht. Deze foto wordt uitgelicht en de fotograaf maakt kans om de foto van de week te worden. Jij kunt jouw aandeel leveren door een foto te liken of te reageren onder een bericht.

Foto van de Week

De Foto van de Week is de foto die aan het einde van de week, op vrijdag, wordt gekozen uit de Foto’s van de Dag. Als jij met jouw foto ‘De Foto van de Dag’ bent geweest, doe je dus mee voor een vernoeming tot Foto van de Week! Daarnaast maak je kans om in ons magazine te komen en je wint een jaarabonnement op digifoto Starter. Hoe leuk is dat? 

Foto van de Maand

De Foto van de Maand is voor iedere fotograaf die in de spotlight staat. We kiezen op de redactie één foto uit de Spotlight gallery, die uiteindelijk vernoemd wordt als de Foto van de Maand. De Foto van de Maand komt in ons magazine en wordt verder uitgelicht op de website. Wij nemen contact met je op als de door jouw gemaakte foto is uitgekozen!

Reageren en liken

Op de foto’s van jou en je mede fotografen kan gereageerd worden. Je kan bijvoorbeeld iemand voorzien van tips of vragen stellen over een foto, van elkaar kun je immers leren! Ook kun je foto's liken door op het hartje te klikken. Door een reactie of like kun je laten weten of je een foto leuk vindt. Wij houden deze reacties en likes in de gaten, als een foto door jullie massaal geliket wordt, nemen wij dit mee in de uiteindelijke keuze.

Magazine – Wall of Fame

Het leukste van alles is, als jij verkozen bent tot de Foto van de Maand weet je zeker dat er contact met je opgenomen gaat worden over de door jouw gemaakte foto. Jij komt daardoor in ons magazine inclusief naamsvermelding en een kort interview.
Ook wordt er uit de Foto van de Week gekozen welke foto’s we gaan gebruiken voor het magazine. Met deze mensen wordt door ons contact opgenomen, je foto wordt vervolgens met kort interview en naamsvermelding in ons magazine geplaatst.

Nu jij!

Wij willen jouw foto’s graag zien! Klik daarom snel hier en plaats jouw foto’s in de lezersgallery. En laat weten wat jij van de foto’s van je collega’s vindt!
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien