Lezersgallery: Bruggen uitgelicht

Lezersgallery: Bruggen uitgelicht

Fokelien Broekstra 166
In onze lezersgallery komen veel mooie foto's binnen. Nadat wij de foto’s eens hebben bestudeerd viel het ons op dat er onwijs veel bruggen voorbij kwamen in de fotoserie. Wij hebben daarom een aantal mooie foto’s van bruggen uitgekozen die we vandaag uitlichten. Kom jij ook regelmatig over een mooie brug?

Gewoonte

Wij kijken er niet van op wanneer ergens een brug gebouwd wordt of als we er over heen lopen, fietsen of rijden. Maar in veel landen zijn de bruggen niet zo luxe als bij ons. Sommige mensen kunnen alleen met een bootje over, anderen moeten over een wiebelige houten loopbrug.

Architectuur

Een brug is een stukje architectuur, soms is het mooi de hele brug in beeld te brengen, op een ander moment kies je juist voor de details. Fotograaf je bij licht of in het donker. Allemaal dingen die jij je van tevoren moet gaan bedenken.

Lezersgallery

In de lezersgallery kun jij als lezer je foto’s uploaden, soms krijg je feedback van de andere fotografen en soms waarderen we je foto met een spotlight vermelding of als Foto van de Dag. Ook komen er af en toe uitgelicht artikelen op ons website. Een leuke vermelding waarin jouw foto terug kan komen.

Wil jij je foto ook insturen? Post hem dan in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien